زبان تخصصی شیمی

زبان تخصصی شیمی به تمامی واژه ها و عبارت ها و جمله هایی اشاره دارد که در تمامی حوزه های اصلی و فرعی این علم به کار می روند. داشتن دانش زبان انگلیسی برای هر دانشجوی رشته شیمی یا گرایش های وابسته به آن، امتیاز بزرگی محسوب می شود.

اغلب، این بحث متقابلاً وجود دارد که آیا زبان انگلیسی برای توسعه علمی، مورد نیاز است یا خیر؟! حتی اگر ما یک کشور انگلیسی زبان نباشیم، باز هم لازم است که به یک زبان بین المللی تسلط داشته باشیم تا بتوانیم منابع و مراجع مختلف لاتین را به درستی درک کنیم و بفهمیم. برای موفقیت در کسب و کار، ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر و حتی ورود به بهترین دانشگاه های خارجی، نیاز است که زبان تخصصی شیمی و رشته های دیگر علمی را فرا بگیریم.

بسیاری از دانشمندان در سراسر جهان ایده های درخشانی دارند که می توانند جهان را از جهات مختلف تغییر دهند، اما برای اینکه این تغییر به جهان بیاید، دانشمندان باید به زبانی که برای علم، قابل قبول است به طور مؤثر ارتباط برقرار کند. دانشمندان می‌توانند مقالاتشان را برای چاپ در مجلات ارسال کنند؛ این باید به زبان انگلیسی انجام شود. اگر ایده های جذاب دارید یا می خواهید مقالات علمی را در رسانه ها و ژورنال های خارجی معتبر، مانند سایت sciencedirect یا سایت elsevier به انتشار برسانید، الزاماً باید مقاله تان را با استفاده از متداول ترین اصول زبان تخصصی شیمی نگارش کنید.

برای انتشار آثار خود در مجلات برتر جهان، زبان انگلیسی، به اندازه ایده های تان مهم است. اینکه چگونه می‌توانیم این ارتباط مؤثر را برقرار کنیم کاملاً به ما واگذار شده است. تسلط خوب به زبان تخصصی علوم شیمی و …، فقط از وضوح کلمات مشخص می شود و برای ارتباط بهتر علمی، دستور زبان خوب، توانایی ساخت یک داستان به زبان ساده و در عین حال واضح، ساده، منطقی و مختصر، لازم است.

همه دانشجویان شیمی و تمامی رشته ها و زیرشاخه های جدید، باید مهارت های لازم را برای تحقیقات علمی و زبان تخصصی شیمی که شامل مهارت های نوشتاری است، توسعه دهند. اگر علاقه دارید که در حوزه تخصصی خود پیشرفت کنید، اگر در ابتدای راه هستید و می خواهید در مقاطع بالاتر ادامه تحصیل دهید و یا از بهترین دانشگاه های خارجی، پذیرش بگیرید، باید مهارت های زبان انگلیسی خود را ارتقا دهید.

توجه به این نکته ضروری است که تسلط به زبان انگلیسی عمومی و زبان تخصصی شیمی در ارتباطات علمی، نباید به این معنی باشد که مردم ایده های خود را به زبان خود توسعه ندهند. اما برای دسترسی به حجم وسیع دانش علمی، یا کمک به توسعه آن، زبان ارتباط، که همان زبان انگلیسی است، بسیار حیاتی می باشد. بهترین روش های برقراری ارتباط با دانشمندان و منابع خارجی، فقط و فقط با تسلط به زبان انگلیسی میسر خواهد بود.

بیشتر بخوانید