229
3 دقیقه
صنایع خطرناک در جهان
صنایع خطرناک در جهان

 

۷ تا از صنایع خطرناک برای کارگران در جهان

صنایع خطرناک در جهان شامل آن دسته از مشاغل است که هر گونه آسیب های احتمالی را برای کارگران و نیروی کار ایجاد می کند و بسیاری حوادث نیز به طور اتفاقی رخ می دهند و اجتناب ناپذیر هستند!

هنگام بررسی روند جراحات، بیماری ها یا مرگ و میر ناشی از کار، این سوال مطرح می شود که “خطرناک ترین صنعت در جهان چیست؟” از آنجایی که “خطرات” مرتبط با محیط کار به روش‌های مختلف تعریف می‌شود، هیچ پاسخ ثابت و معینی برای این سؤال به ظاهر ساده وجود ندارد!

در سال ۲۰۲۲، بسته به معیارهای موجود، هر یک از این چهار صنعت زیر می توانند به عنوان خطرناک ترین مشاغل رتبه بندی شوند:

۱- ساخت و ساز: بیشترین آسیب ها و مرگ و میر کارگران موقع کار در محیط های ساختمان سازی در این صنعت اتفاق می افتد

۲- خدمات آموزشی و بهداشتی

۳- کشاورزی، جنگلداری، ماهیگیری و شکار: این نوع مشاغل، به ازای هر ۱۰۰۰۰۰ کارگر، بالاترین نرخ مرگ و میر را دارند.

۴- حمل و نقل و انبارداری: بیشترین میزان صدمات و بیماری در طول روز، به ازای هر ۱۰۰۰۰ کارگر وجود دارد.

بیشتر بخوانید: انواع مواد شیمیایی صنعتی

۷ تا از صنایع خطرناک در جهان

صنایع خطرناک در جهان
صنایع خطرناک در جهان

۱- صنعت ساخت و ساز

کار کردن در صنایع ساخت و ساز، خطرناک است. به عنوان یک کارگر ساختمانی باید با مواد خطرناک کار کنید و شاید لازم باشد در برخی مکان ها در ارتفاعات کار کنید، که احتمال آسیب جدی را افزایش می دهد. بیش از نیمی از صدمات محیط کار در این مشاغل ناشی از زمین خوردن است. کارگران مسن تر به ویژه در معرض خطر هستند، زیرا احتمال آسیب دیدگی آنها بیشتر است.

در حالی که صنعت ساخت و ساز گام هایی برای کمک به رفع این مشکل برداشته است و استفاده از کلاه های ایمنی و سایر انواع تجهیزات حفاظتی را ملزم می سازد، اما خطرات هنوز وجود دارند.

۲- صنعت چوب و باربری

میزان صدمات کشنده در صنعت چوب و باربری، ۱۱۱ نفر از ۱۰۰ هزار کارگر است!! شایع ترین علل تصادفات منجر به مرگ، شامل تماس با تجهیزات یا اشیا و الوارهای چوبی است. کارگران صنعت چوب بری باید الوارها را از جنگل ها جمع آوری و حمل کنند تا مواد اولیه کالاهای مختلف مانند مقوا، کاغذ، چوب و غیره تهیه شود. اکثر کارگران تقریباً تمام وقت خود را در محیط آزاد، جنگل و سایر مناطق دورافتاده می گذرانند. ماشین آلات سنگین برای برش و قطع کُنده های درختان تکه الوارهای قطع شده به کار می روند. همه اینها منجر به شرایط کاری پرخطر می شود.

۳- صنایع معدن

در حالی که صنایع معدن از زمان انقلاب صنعتی، زمانی که معدنچیان در شرایط بسیار خطرناک با حداقل اقدامات ایمنی برای حفاظت، کار می کردند، تا به امروز، مسیر طولانی را طی کرده، اما این صنعت هنوز هم خطراتی را به همراه دارد.

علاوه بر موقعیت‌های خطرناک جدی مانند کار در غارها، اتفاق سیل، و سایر شرایط کاری خطرناک، معدنچیان در معرض مواد سمی مانند رادون و جیوه قرار دارند. این عوامل می تواند تأثیر جدی بر سلامت کلی کارگران داشته باشد و منجر به بسیاری از بیماری ها و آسیب های جدی شود.

متأسفانه، بسیاری از شرکت‌های معدنی از بیان و شفاف سازی عوارض جانبی طولانی‌ مدت استخراج مواد، خودداری می کنند. آنها در اکثر موارد به خاطر هزینه های زیاد، تجهیزات حفاظتی لازم مانند محافظ گوش، سیستم های تهویه یا ماسک های تنفسی را در اختیار تیم خود قرار نمی دهند.

۴-صنعت خدمات بهداشتی

صنایع مرتبط با مراقبت های بهداشتی در ابتدا به نظر نمی رسد یک صنعت پرخطر باشد، با این حال، نیروی انسانی شاغل در این زمینه اغلب ساعت های طولانی، بدون وقفه در محیط استرس زا کار می کنند. همچنین، مطالعات نشان داده است که قرار گرفتن مداوم در معرض افراد بیمار، عوارض خود را بر این پرسنل می گذارد. در حالی که بیشتر بیمارستان‌ها برای حفظ محیط استریل، تدابیر حفاظتی گسترده‌ای دارند، مسائلی مانند آسیب‌های ناشی از سوزن یا اشیای بُرنده همچنان ممکن است رخ دهد.

ترجمه متون شیمی تجزیه
ترجمه متون شیمی تجزیه

 

بیشتر بخوانید: اثرات فاضلاب صنعتی بر محیط زیست

۵- صنعت تولید

صنعت تولید شامل همه چیز است؛ از تولید مبلمان گرفته تا مواد غذایی، نساجی و غیره را پوشش می دهد. با وجود مسیرهای بسیار متنوع، خطرات مرتبط با این صنعت بسیار زیاد است. اگر در بخش تولید کار می کنید، اغلب با ماشین آلات سنگین کار می کنید و در معرض مواد خطرناک هستید. با استفاده بیشتر و بیشتر از اتوماسیون در بخش تولید، پیش بینی می شود که تعداد حوادثی که رخ دهد کاهش یابد. با این حال، تا زمانی که افراد در این صنعت کار می کنند، خطر آسیب و مرگ وجود دارد.

۶- صنعت ماهیگیری

در صنعت ماهیگیری از تجهیزاتی مانند تله و تور برای جمع آوری ماهی استفاده می شود. بیشتر حوادثی که در این صنعت رخ می دهد، ناشی از سقوط ماهیگیران از قایق و سایر حوادث مرتبط با قایق است. همچنین، از آنجایی که ماهیگیران ساعات طولانی، تا چندین روز و حتی بیشتر را در آب، صرف انجام کارهای فیزیکی می کنند، خطر تصادف و آسیب، خیلی بیشتر از بسیاری از صنایع دیگر است.

۷-صنعت جمع آوری مواد از سطح شهر

کارگرانی که در این نوع مشاغل کار می کنند، زمان زیادی را با تیم کاری می گذرانند، سوار بر کامیون هستند یا رانندگی می کنند تا مواد را جمع آوری نمایند. این باعث می شود خطر تصادفات مرتبط با حمل و نقل بالا باشد. این افراد، بسته به موقعیت مکانی خود می توانند در هر دو بخش خصوصی و دولتی کار کنند. این افراد همچنین باید در طول سال بدون توجه به شرایط و آب و هوایی بیرون، همچنان به کارشان ادامه دهند.

ترجمه تخصصی: اولتراشیمی

بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب جدید

محبوب ترین مطالب